Οι οσμές στις τουαλέτες και τα αποδυτήρια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την επιχείρησή σας.
Στις τουαλέτες συσσωρεύονται υψηλά επίπεδα επιβλαβών βακτηρίων και ιών στον αέρα και στις επιφάνειες. Ο ανεπαρκής αερισμός, η συνεχής χρήση από πολλά άτομα και οι άνθρωποι που δεν πλένουν τα χέρια τους, προσθέτουν στο πρόβλημα υγιεινής στους χώρους αυτούς. Οι οσμές και λοιμώξεις δημιουργούνται από βακτήρια, ιούς, μούχλα, μύκητες και πτητικές οργανικές ενώσεις που βρίσκονται στον αέρα και στις επιφάνειες. Ο τακτικός συμβατικός καθαρισμός, η απολύμανση και η χρήση παραγόντων συγκάλυψης δεν μπορούν να ελέγξουν την εξάπλωση των μικροοργανισμών. Σε οκτώ ώρες, ένα μόνο βακτηρίδιο, μπορεί να πολλαπλασιαστεί σε πάνω από 8 εκατομμύρια, που σημαίνει ότι οι οσμές επικρατούν και αυξάνονται οι κίνδυνοι για την υγεία. Οι τουαλέτες αποτελούν πρωταρχική πηγή λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένων των: σαλμονέλας, E. Coli, Norovirus, ηπατίτιδας Α και ηπατίτιδας Ε.

Η UVMATE με τις συσκευές της, φτάνει στη ρίζα του προβλήματος με τον έλεγχο των βακτηριδίων και των ιών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και την εξάλειψη των οσμών και της μούχλας.
Η χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος συσκευή ANDROMEDA, χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό 5 τεχνολογιών που λειτουργούν διαδοχικά ώστε να εξαλείψουν ιούς, βακτήρια, πτητικές οργανικές ενώσεις και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς από τον αέρα και τις επιφάνειες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.
Η συσκευή ANDROMEDA είναι απολύτως ασφαλής για χρήση σε διαρκώς κατειλημμένους χώρους, παρέχει διαρκώς αποστειρωμένο φρέσκο αέρα στις τουαλέτες και δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση παρά μόνο εξαμηνιαίο εσωτερικό καθαρισμό (προαιρετικά) κι ετήσια αλλαγή λαμπτήρα. Αποτελεί μια φιλική προς το περιβάλλον λύση για την υγιεινή των χώρων σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τουαλέτες και αποδυτήρια γραφείων, καταστημάτων εστίασης, εργοστασίων, σχολείων, παιδικών σταθμών,ξενοδοχείων, ιατρείων, κλινικών,πλοίων, γυμναστηρίων

ΟΦΕΛΗ

1. Εξαφανίζει τις ενοχλητικές οσμές εξαλείφοντας την αιτία τους
2. Εξαλείφει βακτήρια και ιούς στον αέρα και μειώνει δραστικά τον αποικισμό τους στις επιφάνειες
3. Καταστρέφει μούχλα και μύκητες
4. Συμβάλλει στη θετική εικόνα της επιχείρησής σας
5. Μειώνει τη χρήση χημικών
6. Εξαλείφει την ανάγκη για παράγοντες συγκάλυψης

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κάλυψη: 20m2, 30m2, 40m2 αναλόγως μοντέλου
Διαστάσεις: 140mm (w) x 100mm (h) x 450mm (l)
Λειτουργία: Συνεχής με φωτεινή μπλε ένδειξη
Συντήρηση: Ετήσια αλλαγή λαμπτήρα
Παροχή ρεύματος:100-240V 12 watts
Βάρος: 1.5kg
Κατασκευή: Ανοδιωμένο αλουμίνιο, στερεάς διέλασης
Toποθέτηση: Eπιτοίχια 4 σημείων