Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις τουαλέτες και στ αποδυτήρια προστατεύει την υγεία των εργαζομένων και των επισκεπτών σας.
Στις τουαλέτες συσσωρεύονται υψηλά επίπεδα επιβλαβών βακτηρίων και ιών στον αέρα και στις επιφάνειες. Ο ανεπαρκής αερισμός, η συνεχής χρήση από πολλά άτομα και οι άνθρωποι που δεν πλένουν τα χέρια τους, προσθέτουν στο πρόβλημα υγιεινής στους χώρους αυτούς. Οι οσμές και λοιμώξεις δημιουργούνται από βακτήρια, ιούς, μούχλα, μύκητες και πτητικές οργανικές ενώσεις που βρίσκονται στον αέρα και στις επιφάνειες. Ο τακτικός συμβατικός καθαρισμός, η απολύμανση και η χρήση παραγόντων συγκάλυψης δεν μπορούν να ελέγξουν την εξάπλωση των μικροοργανισμών. Σε οκτώ ώρες, ένα μόνο βακτηρίδιο, μπορεί να πολλαπλασιαστεί σε πάνω από 8 εκατομμύρια, που σημαίνει ότι οι οσμές επικρατούν και αυξάνονται οι κίνδυνοι για την υγεία. Οι τουαλέτες αποτελούν πρωταρχική πηγή λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένων των: σαλμονέλας, E. Coli, Norovirus, ηπατίτιδας Α και ηπατίτιδας Ε

Η προηγμένη τεχνολογία της θερμικής μονάδας IRIS Thermal  ελέγχει το μικροβιακό φορτίο στον αέρα και στις επιφάνειες πιο αποτελεσματικά από ποτέ.

Η χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος συσκευή IRIS Thermal, χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό 5 τεχνολογιών που λειτουργούν διαδοχικά ώστε να εξαλείψουν ιούς, βακτήρια, πτητικές οργανικές ενώσεις και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς από τον αέρα και τις επιφάνειες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Η συσκευή IRIS Thermal είναι απολύτως ασφαλής για χρήση σε διαρκώς κατειλημμένους χώρους, παρέχει διαρκώς αποστειρωμένο φρέσκο αέρα στις τουαλέτες και δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση παρά μόνο εξαμηνιαίο εσωτερικό καθαρισμό (προαιρετικά) κι ετήσια αλλαγή λαμπτήρα.

Αποτελεί μια φιλική προς το περιβάλλον λύση για την υγιεινή των χώρων σας.