ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ & ΑΠΟΣΜΗΣΗ ΑΕΡΑ και προστασία επιφανειών, χωρίς χημικά υπολείμματα, ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Η συσκευή ORION MEGA PORTABLE εγγυάται ταχύτατη αποστείρωση του αέρα και απόσμηση κλειστών χώρων, αξιοποιώντας την τελευταία τεχνολογία UVC LIGHT, φωτοκαταλυτικής οξείδωσης και ελεγχόμενης παραγωγής όζοντος.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία της συσκευής ORION, αποστειρώνει ταχύτατα μεγάλους όγκους αέρα, εξαλείφει τις οσμές χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, βιολογικών φίλτρων και άλλων υφιστάμενων συστημάτων ελέγχου της οσμής. Είναι πολύ εύκολη στην χρήση της από το προσωπικό καθαριότητας. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της, ο χώρος πρέπει να μην είναι κατειλημμένος. Μετά το πέρας της λειτουργίας της ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως.

Τέλος, η ORION PORTABLE είναι οικονομική στην συντήρησή της (αλλαγή λαμπτήρων κάθε 12 μήνες).

Οι συσκευές ORION της UVΜΑΤΕ λειτουργούν με ενσωματωμένο ανεμιστήρα που απορροφά τον αέρα του χώρου στο εσωτερικό τους, όπου και λαμβάνει χώρα η αποστείρωση και η φωτοκαταλυτική οξείδωση. Ταυτόχρονα απελευθερώνονται ελεγχόμενες ποσότητες όζοντος, ικανές να εξουδετερώσουν ενοχλητικές οσμές και τους παράγοντες δημιουργίας τους.


Με βάση αυτή τη συνεχή κίνηση του αέρα, οι μικροοργανισμοί που αιωρούνται σε αυτόν και οι πτητικές ενώσεις (οσμές, καπνός), περνούν ξανά και ξανά από τις συσκευές αποστείρωσης
με τελικό αποτέλεσμα την εξάλειψή τους.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 750mm (l) x 130mm (w) x 100mm (d)
ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: 220-230V 38 watts
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: Όρθια θέση σε μεταφορά. Επιτοίχια. Σε οροφή.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Ανοδιωμένο αλουμίνιο, στερεάς διέλασης.
ΒΑΡΟΣ: 3.4kg
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Όπως απαιτείται για απόσμηση ή για συνεχή χρήση σε χώρους άνω των 100m2. Απαιτείται ετήσια αλλαγή λαμπτήρα.