Η συσκευή TITAN 1500 είναι ιδανική για χώρους με μεγάλο εμβαδό και επίμονες οσμές, καθώς μπορεί να λειτουργεί χωρίς παύση εξουδετερώνοντας το μικροβιακό φορτίο και τις οσμές του αέρα καθώς και τα παθογόνα που επικάθονται σε επιφάνειες με την ελεγχόμενη παραγωγή όζοντος. Για χώρο 70-120m2

Η αποτελεσματική και οικονομική λύση στον έλεγχο των οσμών.
Η συσκευή TITAN 1500 εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές τόσο στον αέρα όσο και σε όλες τις εκτεθειμένες επιφάνειες. Κατάλληλη για όλους τους κλειστούς χώρους, αλλά όχι για χρήση σε διαρκώς κατειλημμένους χώρους. Χωρίς την ανάγκη για χημικές ουσίες, με ελάχιστη συντήρηση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η MT1500 παρέχει μια πραγματική πράσινη και αποτελεσματική λύση στους επαγγελματικούς χώρους.
Η προηγμένη τεχνολογία της TITAN 1500 επιτρέπει την καταπολέμηση των βακτηρίων και των πτητικών οργανικών ενώσεων πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χωρίς ανεμιστήρες και με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιτυγχάνει βέλτιστο χρόνο παραμονής του μολυσμένου αέρα στο θάλαμο καθαρισμού. Στη συνέχεια, ο αέρας που εγκαταλείπει τη μονάδα, γίνεται ο ίδιος ένα αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού του υπόλοιπου αέρα με στόχο παθογόνους αερόβιους μικροοργανισμούς στον αέρα και σε επιφάνειες σε ακτίνα 100 τ.μ.
Η TITAN 1500 διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό χωρίς κινητά μέρη και μοτέρ ανεμιστήρα. Όλα τα μέρη της που θα μπορούσαν να επηρεαστούν από επικίνδυνα ή καυστικά υλικά, βρίσκονται προστατευμένα σε ειδικό θάλαμο. Έτσι εξασφαλίζεται ασφαλής, αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργία 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.
Το πλάσμα που παράγεται από την μονάδα είναι βαρύτερο του αέρα και συγκεντρώνεται χαμηλά όπου, δηλαδή, συγκεντρώνονται τα απόβλητα. Έτσι, αντιμετωπίζεται το πρόβλημα των οσμών των αποβλήτων, στην πηγή του.

EΦΑΡΜΟΓΕΣ

Χώροι επεξεργασίας τροφίμων
Πτηνοτροφεία
Εργοστάσια ανακύκλωσης
Πλοία
Χώροι αποθήκευσης
Οχήματα μεταφοράς τροφίμων

ΟΦΕΛΗ

1. Εξαλείφει τις οσμές με χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης
2. Δεν απασχολεί προσωπικό
3. Δεν χρησιμοποιεί φίλτρα
5. Συμβάλλει στη βελτίωση του αποτυπώματος άνθρακα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κάλυψη: 70-120m2
Διαστάσεις: 160mm(l)x160mm(w)x670mm(h)
Λειτουργία: Συνεχής με φωτεινή μπλε ένδειξη
Συντήρηση: Ετήσια αλλαγή λαμπτήρα
Παροχή ρεύματος:100-240V 42 watts
Βάρος: 3,2kg
Κατασκευή: Ανοδιωμένο αλουμίνιο, στερεάς διέλασης
Toποθέτηση: Eπιτοίχια σε ύψος 1,8m (min) από το έδαφος